Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Betonplex kopen in de maten die u wenst


Net zoals vele houtsoorten, is ook betonplex een houtsoort die veel in de bouw gebruikt wordt. Niet altijd in bouwconstructies, maar wel als hulpmateriaal voor in de bouw. Betonplex kan triplex of multiplex zijn, maar het kenmerkende aan betonplex is de epoxy coating aan de buitenzijdes. Deze laag maakt de betonplex plaat erg sterk en ook het gladde oppervlakte is een groot voordeel. U kunt betonplex dan ook uitstekend gebruiken voor uw betonbekistingen. Door het gladde oppervlak zal het cement niet gemakkelijk aan het hout vast blijven zitten en de kracht van het beton zal het hout niet beschadigen. Wilt u betonplex kopen, dan heeft u de keuze uit vele maten en diverse uitvoeringen.

Betonplex platen kopen voor uw toepassingen


Voor het gebruik in betonbekistingen is betonplex al erg bekend. Daarom heeft het hout de naam betonplex ook gekregen. Maar er zijn meer toepassingen met betonplex. Veel aanhangwagens hebben zijwanden en een bodem van betonplex. Mede door de sterkte van het hout, kunt u alles op uw aanhangwagen laden en zonder dat het hout beschadigd raakt. Uiteraard hangt dit wel af van de dikte van het betonplex. Ook voor steigers wordt wel eens betonplex ingezet. In dit geval is de epoxy buitenlaag nog bewerkt met een antislip laag om ongelukken te voorkomen. Verder leent betonplex zich uitstekend om te gebruiken als (onder)vloer.

Betonplex platen aanschaffen bij Multiplex Outlet


Wilt u betonplex platen aanschaffen, neemt u dan eens een kijkje in de webshop van Multiplex Outlet. Wij hebben een zeer divers assortiment betonplex, die bestaat uit tal van maatvoeringen. Of u nu een dikke betonplex plaat van 30 millimeter zoekt of een plaat van 9 of 12 millimeter, wij hebben het in voorraad. Ook kunt u kiezen uit diverse lengtes en breedtes. Wilt u betonplex platen aanschaffen in een afwijkende maat? Dan kunnen wij uw betonplex platen op maat zagen.