Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Betonplex op maat voor vele toepassingen


Betonplex is een houtsoort die in de bouwwereld erg bekend is en veel wordt gebruikt. De naam betonplex komt namelijk niet zomaar ergens vandaan, het is het meest gebruikte hout om betonbekistingen te maken. Hier is het hout namelijk zeer geschikt voor. Betonplex kan bestaan uit verschillende houtsoorten, zoals spaanplaat of multiplex. Het bijzondere aan betonplex, is het feit dat de buitenzijde van het hout is voorzien van een epoxy afwerklaag. Hierdoor ontstaat er een glad oppervlakte en wordt het hout zeer sterk. Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld betonbekisting. Wanneer u betonplex nodig heeft, kunt u betonplex op maat bestellen, zodat u altijd passende maten bij de hand heeft.

Welke betonplex maten zijn er?


Betonplex is te verkrijgen in talloze verschillende maten. Betonplex om maat laten maken is misschien niet eens nodig als u de juiste betonplex maten kiest. U kunt kiezen voor lang, korte, brede of smalle betonplex platen en ook in dikte heeft u vele keuzes. Dikke platen betonplex zijn logischerwijs veel sterker dan dunne platen. Een dikkere plaat kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor vloeren. De minimale dikte van een betonplex plaat is 9 millimeter. Gaat u voor de dikste betonplex plaat, dan komt u uit bij 30 millimeter. Hiertussen vindt u ook nog diverse diktes. De minimale lengte is 530 millimeter en de maximale lengte meer dan 3.000 millimeter. Dit geldt ook voor de breedte van betonplex platen. U ziet, u heeft veel keuze in betonplex maten, zodat u altijd de juiste afmeting kunt bestellen.

Bepaalde maten betonplex bestellen bij Multiplex Outlet


Bent u op zoek naar betonplex? Bij Mulitplex outlet kunt u alle maten betonplex bestellen. En mocht het toch zo zijn dat u een afwijkende maat zoekt? Wij kunnen uw betonplex platen ook op maat zagen. Dit is een service die wij u graag aanbieden. Dit geldt ook met de verzending. U kunt uw betonplex gemakkelijk online bestellen, wij zorgen ervoor dat uw bestelling goed en snel wordt afgeleverd op uw werkplaats of werklocatie.