Bestel een betonplex plaat volgens uw wensen


Meer dan andere houtsoorten, is betonplex een houtsoort die veel als hulpmateriaal in de bouw wordt gebruikt. Betonplex wordt vooral veel gebruikt om betonbekistingen mee te maken. Hier is betonplex uitermate geschikt voor, omdat het hout is afgewerkt met een epoxy coating. Dit maakt de buitenzijdes van het hout glad en er ontstaat een zeer sterke houtplaat die tegen veel bestand is. Als u in de bouwwereld werkzaam bent, dan heeft u ook ongetwijfeld betonplex platen nodig. Zoek daarom een betrouwbare leverancier die uw betonplex plaat kan leveren en die ook veel keuze heeft uit verschillende soorten betonplex plaat afmetingen en afwerkingen.

Betonplex platen in alle afmetingen


Betonplex platen zijn te verkrijgen in alle soorten maatvoeringen. Of u nu een betonplex plaat nodig heeft van 3 meter of een plaat van 50 centimeter, een goede leverancier heeft een groot assortiment van verschillende afmetingen. Ook de dikte van de plaat is belangrijk. Hoe dikker de betonplex plaat is, des te steviger en kunt u deze voor zware toepassingen gebruiken, zoals een beloopbare ondergrond. In de regel zijn er diktes verkrijgbaar vanaf 9 millimeter tot 30 millimeter. Ook de afwerking van de epoxy laag kan verschillen. Er zijn betonplex platen met een gladde laag, maar ook met een ruwe laag, zodat de plaat bijzonder geschikt is als bijvoorbeeld een stijgervloer.

Een betonplex plaat op maat bij Multiplex Outlet


Bij Multiplex Outlet heeft u de mogelijkheid om een betonplex plaat te kiezen die voldoet aan uw afmetingen. Wij hebben betonplex platen in ons assortiment van vele afmetingen. Mocht u desondanks de afmeting die u zoekt niet bij ons vinden, dan is er de mogelijkheid om een betonplex plaat op maat te laten zagen. Zo heeft u alsnog de meest geschikte betonplex plaat gevonden. U kunt uw betonplex plaat op maat gemakkelijk online bij ons bestellen, zodat u de deur niet uit hoeft. Wij leveren uw bestelling namelijk op uw werkplaats of desgewenst op de bouwwerf.