Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Koop goedkoop betonplex in voor uw projecten


Doet u de inkoop bij een aannemer of bouwbedrijf? Dan heeft u ongetwijfeld met enige regelmaat betonplex nodig. Betonplex is een veelgebruikte houtsoort in de bouwbranche en wordt vooral gebruikt voor het maken van betonbekistingen. Betonplex is hiervoor een veel gebruikte houtsoort, omdat het hout is voorzien van een epoxy buitenlaag. Dit maakt de betonplex plaat zeer sterk om voor een betonbekisting te gebruiken. Tevens is het een groot voordeel dat de epoxy laag het hout een glad oppervlak geeft. De bekisting kan na het storten van het beton weer moeiteloos verwijderd worden. Zoek daarom goedkoop betonplex, die u voor al uw projecten kunt gebruiken.

Met betonplex een goedkoop houtmateriaal


Of betonplex lang meegaat, hangt natuurlijk af van hoe intensief u het hout gebruikt, maar ook van de kwaliteit van het hout. Betonplex kan multiplex of spaanplaat zijn, maar ook uit andere houtsoorten bestaan. Een betonplex plaat van hardhout is logischerwijs natuurlijk veel steviger dan populier of berk. Voor een hele stevige betonplex plaat kunt u ook kiezen voor platen met een dikkere epoxy coating. Daarnaast zijn er nog de afmetingen waar u rekening mee moet houden als u betonplex goedkoop wilt inkopen. Betreffende de breedte, lengte en de dikte, zijn er vele soorten. Verder zijn betonplex platen voorzien van een kwaliteitsklasse. Zo kunt u eenvoudig een goede kwaliteit betonplex uitzoeken.

Goedkoop betonplex kopen bij Multiplex Outlet


Vooral in de bouwwereld wordt betonplex veel gebruikt. U wilt dan ook ongetwijfeld goedkoop betonplex kopen. Dit kan bij Multiplex Outlet. Neem een kijkje in onze webshop, waar u gemakkelijk kunt selecteren op betonplex. U vindt in ons assortiment betonplex vele soorten en maten. Ook de door u gewenste afmetingen betonplex kunnen wij leveren en heeft u zeer specifieke afmetingen? Wij zagen uw betonplex dan op maat. Hoeveel u ook bestelt, wij leveren kleinere leveringen met een bestelbus of groter leveringen met een vrachtwagen op de locatie die u wenst.