Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Multiplex Outlet BV. zorgt voor oplossingen voor de houtverwerkende industrieen zoals de bouw, meubelmakerij, interieur bouw en bedrijven gespecialiseerd in houten verpakkingen. Tevens voor alle andere bedrijven die OSB, Berken, Triplex, spaanplaat of ander plaat materiaal van hout gebruiken. 
Wij leveren Plaatmateriaal aan bedrijven maar ook particulieren. Er zijn standaard oplossingen en afmetingen, maar ook individuele projecten kunnen wij bedienen naar wensen van de klant. Wij  kunnen voor onze klanten plaatmateriaal zagen op maat. Beginnend van kleine afmetingen met enkele details en/ of onderdelen, tot een ongelimiteerde hoeveelheid afmetingen met meerdere of complexe details en/ of onderdelen, altijd met de beste prijs voor de klant.
 
Het vervoer van de bestelde artikelen kunnen wij ook verzorgen naar de locatie van uw wens, Dit kan op uw bedrijf zijn, of op de werklocatie..In heel Nederland en in Europa van kleine partijen met een bestelbus tot grote leveringen met een vrachtwagen. 
Wij leveren aan de zelfstandige professionals tot aan de grote multi nationals!