Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Voorbewerkte multiplex met multiplex gegrond


Multiplex wordt erg veel gebruikt in vooral de bouwwereld, maar ook particulieren gebruiken voor diverse toepassingen multiplex. Multiplex heeft dan ook veel positieve eigenschappen. Het hout bestaat uit een aantal lagen fineer, die kruislings op elkaar zijn verlijmd en vervolgens worden samengeperst. Het resultaat is een zeer sterke houtplaat die vooral voor constructiedoeleinden ingezet kan worden. Tevens wordt multiplex veel gebruikt als ondervloer of voor het maken van meubels. Wilt u multiplex schilderen? Dan is er een voorbehandeling nodig. Het hout heeft een grondlaag nodig, want anders kan de verf niet goed dekken. Om het uzelf gemakkelijk te maken, kunt u multiplex gegrond kopen.

Het perfecte hout met multiplex watervast gegrond


In veel gevallen hoeft multiplex niet beschilderd te worden. Dit is bijvoorbeeld het geval als u multiplex gebruikt voor een ondervloer, als dakbeschot of voor een aftimmering van een wand of constructie. In deze gevallen wordt het hout weggewerkt achter een afwerkende laag. Maar er kunnen gevallen denkbaar zijn dat u multiplex wel wilt schilderen. U maakt er bijvoorbeeld een kastje van. Gebruikt u multiplex voor zichtbare buitentoepassingen, dan kunt u kiezen voor multiplex watervast gegrond. De multiplex plaat is dan bestand tegen vocht en tevens voorzien van een grondlaag. U kunt de plaat direct beschilderen, zonder dat er een voorbehandeling nodig is.

U koopt uw gegrond multiplex bij Multiplex Outlet


Uiteraard kunt u bij Multiplex Outlet ook gegrond multiplex kopen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten multiplex. Hieronder multiplex watervast, multiplex gegrond, maar ook een combinatie, zoals multiplex watervast gegrond. Wij hebben vrijwel alle maten in voorraad, zodat u voldoende keuze heeft. En zoekt u toch een maat die wij niet hebben? Dan is dit geen probleem. Als service kunnen wij uw gegrond multiplex op maat zagen. Wanneer u ons gegrond multiplex ontvangt, kunt u direct aan de slag met schilderen.