Neem contact met ons op:  info@multiplexoutlet.nlTelefoon 0102232221
NL | EN
Bestel uw multiplex voor buiten


Er zijn vele toepassingen mogelijk met een multiplex plaat. Niet alleen voor binnentoepassingen wordt multiplex veel gebruikt, ook voor al dan niet tijdelijke buitentoepassingen. Niet alle soorten multiplex zijn geschikt om buiten te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om multiplex voor buiten te gebruiken, dan heeft u hiervoor speciale multiplex nodig. Het belangrijkste waar het multiplex dan aan moet voldoen, is dat het hout watervast is. Multiplex is van zichzelf al bestand tegen een bepaalde mate van vocht, doordat de fineerlagen stevig op elkaar zijn verlijmd. Multiplex voor buiten heeft een speciale lijmlaag die tegen vocht bestand is. Hiermee krijgt u een stevige plaat die u gerust voor buitentoepassingen kunt gebruiken.

Gebruikt multiplex buitenkwaliteit


Buitenconstructies en buitenmeubels staan logischerwijs veel bloot aan de diverse weersomstandigheden en kunnen nat worden. Het is daarom van groot belang om te kiezen voor een houtsoort die hiertegen bestand is. Met multiplex buitenkwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is een soort multiplex die speciaal voor buitentoepassingen kan worden gebuikt. Multiplex buitenkwaliteit wordt ook wel multiplex watervast of Water Boiled Proof (WBP) multiplex genoemd. Wilt u multiplex buiten gebruiken, dan kiest u voor deze soort multiplex. Andere soorten zijn namelijk niet geschikt voor buiten en hierdoor kan een lange levensduur niet gegarandeerd worden. Verder doet multiplex buitenkwaliteit betreffende de kwaliteit niet onder voor andere soorten multiplex. Het multiplex blijft sterk en met vele mogelijkheden om toe te passen.

Multiplex buiten kopen bij Multiplex Outlet


Wanneer u een buitenconstructie moet maken, dan bent u op zoek naar multiplex buiten platen. Deze multiplex platen zijn de enige soort die u niet alleen binnen, maar ook buiten kunt gebruiken. Wanneer u hiervoor een betrouwbare leverancier zoekt, neemt u dan eens een kijkje in de webshop van Multiplex Outlet. Wij leveren alle soorten multiplex platen, voor zowel binnen als buiten. Ook multiplex buiten kopen kan dus bij ons. Of u nu enkele platen bij ons bestelt of een grote partij, wij zorgen voor een correcte en snelle levering op de locatie waar u wilt.